• nl
 

Waar ga je zeilen?

Zeilgebied met spectaculaire yogaplekjes

Verliefd op Simi

Met deze yoga vakantie combineren we yoga en zeilen in de pittoreske baaien van Zuid-West Turkije.

En we maken een combinatie met het kleurrijke Griekse Simi, een idyllische eiland, waar je alleen maar verliefd op kunt worden.

Perfecte combinatie

Je zeilt tijdens deze yogavakantie in de Golf van Hisaronu. Dit gebied is uitstekend geschikt om te zeilen.

Het mooie van dit gebied is dat we zeilen tussen Turkije en Griekenland, een leuke combinatie dus. De temperatuur van het water is heerlijk en in de zomer staat er in dit gebied een constante zeilwind.

Pure verwennerij!

Geen dag hetzelfde

Dagelijks bespreekt de kapitein jullie wensen, waarbij de zeekaart op tafel komt, zodat jullie precies weten waar jullie zijn. De wind- en weersverwachtingen krijgen jullie te horen en gezamenlijk wordt bepaald waar we van dag tot dag heen gaan.

Laat je in de watten leggen

Jullie hoeven tijdens de zeilcruise niets te doen, want de goedopgeleide bemanning kan het schip zeilen zonder hulp (maar wil je meehelpen met zeilen dan kan dat natuurlijk), de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen.

Het doel van de yogavakantie:

een heerlijke week met veel yoga, zon, zee en lekker eten.

Elke dag 2 x een yogales op een andere plek

Zeilen wordt afgewisseld met stops in de baaitjes, maar ook haventjes en gezellige vissersdorpjes (zoals Selimiye, Bozburun, Datca en Orhaniye) met de gelegenheid om aan land het een en ander te verkennen.

En natuurlijk maken we de combinatie met het idyllische Griekse eilandje Simi. Dit is een bijzonder eiland met diepe baaien en zandstranden en natuurlijk de typische Griekse kleurrijke dorpen.

Kortom een weekje vol afwisseling en veel Yoga.
Elke les is op een andere bijzondere plek.

Veel afwisseling!

Alles is flexibel.

Als jullie bijvoorbeeld excursies willen, kunnen die
worden georganiseerd.

Stappen, scooter rijden op Simi, lokale markten bezoeken, gewoon lekker aan land wandelen, een dagje shoppen in Bodrum, duiken, paardrijden, bezoek aan een Olive farm, Knidos, een cultuur & kunst museum, Eski Datca etc etc.

Aan boord is een kano, snorkel- en vis-uitrusting aanwezig, waar jullie gebruik van kunnen maken.
Willen jullie graag gemotoriseerde watersporten (bijv waterskiën, wakeboarden of jetskiën), ook dat kan allemaal geregeld worden.

Droom even mee…..

Bekijk Alles