Gezellige bemanning

Jullie willen natuurlijk wel weten,
met wie jullie een week gaan zeilen!

Even voorstellen

Tijdens de yogacruise hoef je niet te zeilen, geen boodschappen te doen, niet schoon te maken, even een weekje helemaal niets. Je wordt heerlijk in de watten gelegd door een top-bemanning.

Wij zijn helemaal gelukkig en trots op dit YogaCruise-team. De kapiteins kennen het Griekse en Turkse zeilgebied als hun broekzak en hebben telkens vele nieuwe afwisselende routes in het hoofd. En elke week ontdekken ze weer nieuwe bijzondere yogaplekken.

En dankzij de vrolijke sailing chefs zeil je in een culinair paradijs, waar je een variatie aan wereldse gerechten voorgeschoteld krijgt. Elk jaar verzinnen zij een nieuw menu voor de yogacruise met verrassende en vooral gezonde gerechten.

Een ontspannen yoga vakantie vol afwisseling met een gezellige crew!

Crew

De crew van de YogaCruise kent elkaar al jaren en is dus goed op elkaar ingespeeld.
De meesten zijn jeugdvrienden, geboren en getogen in de kustplaats Datca.

Ze kennen elkaar vanaf de lagere school en zijn later samen aan de zeevaartschool gaan studeren.

Het zijn echte zeemannen die niets liever doen dan de hele dag zeilen. Ze kennen de kracht van wind en het water en nemen geen onnodige risico’s.

Gezelligheid

We houden niet van knipmessen aan boord. We vinden het belangrijk dat er een gezellige en ongedwongen sfeer heerst. Alles mag, niets moet! De bemanning spreekt Engels , beschikt over een flinke dosis humor en houdt van een dansje!

Door hun jarenlange ervaring kunnen ze de schepen zeilen als de beste. Je wordt naar gezellige Griekse en Turkse dorpjes gebracht, maar natuurlijk ook naar verlaten idyllische baaitjes.

Met wie ga je op pad?