Reisinformatie

Reisinformatie Yoga Vakantie

Je vliegt van Amsterdam op Dalaman met Corendon en wordt dan door de transferservice opgehaald en naar de opstaphaven gebracht. De aankomstdag van deze yoga vakantie staat in het teken van acclimatiseren.

De eerste yogales

We maken kennis met elkaar onder het genot van een welkomstdrankje en het programma van de week wordt globaal doorgenomen. Als iedereen aan boord is, vertrekken we naar een mooie baai en de volgende dag wordt de eerste yogales gegeven.

Yogamatten zijn aanwezig

Gezien het fantastische weer en de volledige uitrusting van het schip, inclusief yogamatten, is slechts weinig bagage nodig: alleen je persoonlijke zaken en wat lichte kleding.

Het klimaat in deze omgeving is bijzonder aangenaam voor onze yoga vakanties. Zowel in de zomer als in de winter. Een frisse wind zorgt voor afkoeling. De lucht staat bekend als zeer zuiver en dus zeer gezond. In Datça schijnt 300 van de 365 dagen de zon! Ideaal voor een yogacruise:)

Hier volgen nog een aantal handige tips om zorgeloos op reis te gaan!

Massages

Tijdens de refresh & relax cruise kan je een massage nemen. Heb je hier zin in? Neem dan 2 pareo’s of handdoeken mee (1 om op en 1 om onder te liggen). Aan boord is geen wasserette aanwezig en wel zo lekker om op en onder je eigen spullen te liggen:-).

Overigens komen jullie onderweg genoeg winkeltjes tegen waar je mooie hammamdoeken kunt kopen voor een prikkie (ook leuk als souvenir).

De tarieven van de behandelingen zijn als volgt:
30 minuten € 25,-
45 minuten € 40,-​
60 minuten € 50,-

 

Reisdocumenten

Je hebt allereerst een geldig Nederlands/Belgisch paspoort of een identiteitskaart nodig om met ons op yogacruise te gaan. Je paspoort of identiteitskaart moet nog 6 maanden! geldig zijn bij de terugkomst in Nederland.

Visum

Voor Griekenland geldt uiteraard geen visumplicht. Vanaf 2 maart 2020 heb je ook voor Turkije GEEN visum meer nodig.

Let op! Je paspoort dient nog wel minimaal 6 maanden geldig te zijn bij terugkomst.