Yoga vakantie met Claudia Holvast

Even voorstellen

‘She turned her can’ts into cans and her dreams into plans.’

Yoga retreat   |  Claudia Holvast

Yoga is voor mij een levenswijze die mij helpt op een gezonde
en vreugdevolle manier het leven te leven.

Ik nodig je uit tijdens  deze magische week samen met mij te genieten
van al het moois dat deze  bijzondere cruise  te bieden heeft.

Naast fulltime yogadocent in Amsterdam, geef ik mindfulness en meditatie cursussen.

Luister naar jezelf

Vrijheid en plezier tijdens de gehele cruise en ook tijdens de yogalessen vind ik erg belangrijk. Het mogen en durven luisteren naar de feedback die het lichaam en de geest geven en daar de houding op aanpassen.

Op deze manier ontstaat er ruimte om deze geweldige ervaring zoveel mogelijk in lijn te laten zijn met jouw ware natuur.

‘If you don’t take care of your body, where are you going to live?’

‘s Morgens zal de yogales meer vitaliserend yang zijn en aan het eind van de middag zal de les meer herstellend en voedend yin zijn. Tijdens beide vormen is mindfulness verweven.

Naast de twee dagelijkse yogalessen is er voor een ieder, die dat fijn vindt ruimte en de mogelijkheid tot geleide meditatie,bodyscan (onder de sterrenhemel) en een workshop waarbij we dieper ingaan op de energetische wetten van aantrekken, afstoten en de kunst van manifesteren.

Een prachtige combinatie van aan de ene kant het mee deinzen op de golven en tegelijkertijd een helder beeld van daar waar we naartoe zouden willen bewegen door middel van focus. Om op die manier zoveel mogelijk expressie te kunnen geven aan dat wat we in essentie zijn.

 

Do more of what makes you happy!