Yoga vakantie met Bregje Prins

Even voorstellen

‘Mind full, or Mindful?’

Bregje is yoga-docent en humanitair werker,

met een grote interesse voor andere culturen, reizen en natuur.

Een yoga-week met Bregje is inspirerend,

leerzaam, gezellig en ontspannen.

In het moment

“Yoga doe ik het liefste buiten: op het balkon of in het parkje achter mijn huis. Ook in de winter. 

Yoga is voor mij een manier om  “in het moment” te komen en ik heb gemerkt dat dit gemakkelijker gaat als je yoga beoefent in de natuur.

Dit wil ik graag met je delen. Een yoga cruise kan een ideale manier zijn om het zelf te ervaren.”

‘The place to be happy is here, the time to be happy is now’

Down to earth

“Al meer dan 15 jaar beoefen ik yoga, pilates, alexander techniek en moderne dans en sinds 2015 geef ik yoga-lessen (Hatha en Vinyasa). Mijn lessen zou ik omschrijven als down-to-earth, met bijzondere aandacht voor een goede “alignment”, ademhaling en ontspanning.

Ik pas mijn lessen aan aan het niveau van de groep (of van de individuele leerling), bijvoorbeeld door verschillende opties te geven voor elke asana. Daardoor kun je ook meedoen aan deze yoga-week als je nog weinig ervaring hebt. Je verbetert je “practise” in je eigen tempo en ik help je daarbij. Voor wie wil, is er ook SUP-yoga.”

Mindfulness in motion

Aan boord

“Tijdens de yoga-week doen we een pittige les in de ochtend en in de namiddag is er een meer ontspannende les.

Na de les voel je je energiek en zit je lekkerder in je lichaam. Yoga maakt je lichaam soepel en sterk, en je geest ontspannen en gefocust. Eigenlijk is yoga “mindfulness in motion”.
We weten het al lang, maar met yoga ervaar je het ook.
Lichaam en geest zijn één!”