• nl
 

Yoga vakantie met Bea Kalter

Even voorstellen

Down to earth, toegankelijk en met een knipoog

Yoga retreat   |   15 – 22 juni

.

Bea is yogadocent met een voorliefde voor mindfulness.

Ze is tekstschrijver.

En vooral fan van de Turkse keuken.

Plezier staat voorop

Haar stijl van lesgeven is ‘down to earth’, toegankelijk
en soms met een knipoog.
Plezier staat voorop en er mag tijdens de lessen zeker worden gelachen.

De beleving van yoga met lichaam en geest is immers belangrijker
dan het bereiken van ‘de perfecte houding’.

Mindful yoga & spelen op de SUP

Bea  volgde de docentenopleiding kinderyoga en jongerenyoga bij Patty Jongemaets, de ouder- en kindyoga en 5 ritmes dans bij Helen Purperhart, de yin yoga opleiding bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil en de opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Ze schrijft ook boeken over praktische mindfulness in verschillende situaties, van relaxed omgaan met eten tot telefoonverslaving en beter slapen.

Sup-yoga

Zin in een week met verschillende vormen down-to-earth yoga, en daarnaast ook andere activiteiten, zoals (een poging tot) yoga & spelen op de SUP en een mindfulnesswandeling? Of blijf je lekker loungen op het zonnedek en genieten van een massage?

Totale vrijheid

Tijdens een Refresh & Relax cruise bij Bea ben je helemaal vrij om te gaan en staan waar je wil. Bea is gecertificeerd yogadocent, mindfulnesstrainer, masseur en gepassioneerd liefhebster van de Turkse en Griekse keuken.

Bea daagt je uit om het alledaagse gevoel van presteren los te laten.

Dat is nou ècht yoga..

Je vakantie kan beginnen!

Mindfulness

Met veel plezier geeft ze mindfulness yogalessen aan volwassenen.

Ook verzorgt ze bij yogaschool yoga2go lessen voor tieners, jongeren,
ouders en kinderen (van baby tot pakweg 12 jaar) en workshops familieyoga.

Eindelijk vakantie!

In haar lessen nodigt Bea je uit om je gevoel van presteren lekker op vakantie te sturen en te genieten van wat het moment je brengt. Bea geeft Mindful yoga, een rustiger vorm van yoga waarbij je de tijd neemt om te voelen wat de oefeningen met je doen. De yoga in de ochtend is een actievere Vinyasa Flow en ’s middags kun je genieten van een heerlijke verkoelende Yin yoga les.

Yoga voor iedereen

Er is ruimte voor humor en improvisatie, dus als je er zin in hebt, kun je fijn in een pyramide staan tijdens een acro yoga-speelkwartiertje. Beginners en stijve harken zijn meer dan welkom, want Bea wil yoga en mindfulness graag toegankelijk en licht maken voor alle mogelijke doelgroepen. ‘Het is geen hogere wiskunde,’ aldus Bea, ‘en het kan je echt helpen om lichter leven’. Kortom, je vakantie kan beginnen!

Down to earth!