• nl
 

Inchecken Schiphol

Inchecken Schiphol

Inchecken Corendon

Uiterlijk twee uur voor vertrek dien je op de luchthaven aanwezig te zijn om in te checken. De afkorting CAI in het vluchtnummer staat voor Corendon Airlines. CND staat voor Corendon Dutch Airlines. De incheckbalie van Corendon bevindt zich in vertrekhal 3.

Op luchthavens dien je tijdig in te checken, zeker als je graag op een bepaalde plaats in het vliegtuig wilt zitten. Op de beeldschermen in de vertrekhallen staan de vertrekkende vluchten vermeld (houd je vluchtnummer bij de hand) en kun je zien bij welke balie je dient in te checken.

Informatie over veiligheid, bagage, controle en veiligheid kun je lezen op de websites van de verschillende luchthavens; www.schiphol.nl, www.eindhovenairport.nl, www.rotterdam-airport.nl, www.brusselsairport.be, www.duesseldorf-international.de.

Online inchecken Corendon

Voor vluchten van Corendon die vertrekken vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Antalya, kan je ook online inchecken. Dit kan alleen op de heenweg!

Online inchecken doe je via de website www.flycorendon.com. Je kan vanaf 48 tot 5 uur voor vertrek online inchecken en zelf de instapkaart printen. Tijd wordt bespaard op de luchthaven, de bagage hoeft alleen nog maar worden afgegeven.

Online inchecken kan echter niet voor groepen vanaf 10 personen. Dit is vaak het geval met de yogacruise. Het is namelijk niet mogelijk om passagiers met dezelfde reserveringsnummers op de tickets op verschillende momenten online te laten inchecken. Wees in dat geval op tijd op de luchthaven.